Suomiarvat peluuttaa suomalaisia

Raaputuspelit netissä ovat saaneet suomalaiset pelaajat innostumaan.
Heitä varten on nyt saatavilla Suomiarvat, eli sivusto, joka tarjoaa suuren valikoiman raaputuspelejä suomenkielisellä nettisivulla. Palvelu on täysin suomeksi, samoin kuin asiakastuki.

Suomiarpojen rekisteröitymisbonus

Suomiarvat bonus on myös tarjolla ja tämänhetkinen kampanja on ilmaiset viisi euroa pelaajalle siitä hyvästä, että he rekisteröityvät palveluun. Tämän bonuksen saaminen ei siis edellytä yhtään rahaliikennettä, vaan sinun tulee vain rekisteröityä sivulle ja saat bonuksen suoraan pelitilillesi. Vaikka summa onkin pieni niin se, että sinun ei tarvitse tallettaa yhtään rahaa saadaksesi sen, on harvinainen poikkeus. Onpahan jotkut pelaajat saaneet tällä jopa erittäin suuren pelikassa aikaiseksi tallettamatta yhtään senttiä omaa rahaa.

Turvallista rahansiirtoa

Pelaajan kannalta tärkeä asia, eli rahaliikenne on hoidettu myös erittäin hyvin. Rahansiirtoja varten tarjolla suuri määrä vaihtoehtoja, joiden joukossa on muiden muassa luottokortit, EUteller, MoneyBookers, Click2Pay ja rahansiirrot onnistuvat joistain pankeista suoraan tilisiirrolla. Tämä ei toimi aivan jokaisessa pankissa, joten oman pankin toiminta kannattaa tarkistaa Suomiarvat -sivuilta.

Moraalista uhkapelaamista

Suomiarvat on ottanut myös yhden netissä harvinaisen tavan. He nimittäin ovat sitä mieltä, että suomalaisen uhkapelin pitää tukea samalla hyväntekeväisyysjärjestöjä. Suomiarvat antaa pelaajalle mahdollisuuden valita itse hyväntekeväisyys, johon heidän pelinsä tuottamat rahat annetaan. Tämä ei tietenkään pienennä pelaajan voittoja mitenkään, vaan summa tulee suoraan kasinon saamista rahoista