Ässä-arpa, perinteisen pelin virstanpylväs

Ässä-arpa, tuo Veikkauksen pitkäikäinen suosikki. Ässä-arvat tulivat Suomessa markkinoille vuonna 1981 ja siitä asti niiden suosio on pysynyt vakaana ja kovana. Monelle ne ovat vain hauskoja pikkuostoksia, joillekin taas hyviä lahjaideoita, mutta löytyy niitäkin, joille ässä-arpa on oikea uhkapelin muoto. Onhan niissä tarjolla kuitenkin hyvä määrä rahaa ja pelaaminen on hauskaa.

Perus-, mini-, ja mega-ässä

Veikkaus tarjoaa kolmea erilaista arpaa. Ensimmäinen on perinteinen ässä-arpa, joka on kaikille tuttu kahden pelin arpa, jossa on normaalisti päävoittona 75 000 euroa, mutta välillä ilmestyvässä extra-versiossa on tarjolla jopa 100 000 euroa. Painoserät ovat kolmen miljoonan arvan kokoisia, jolloin voittotodennäköisyys on 1:3,5.

Toinen arpa on luottokortin kokoinen mini ässä. Pienempi ja halvempi arpa sisältää yhden pelin, jonka päävoittona on 20 000. Toisessa päässä onkin kolmas arpa, eli mega ässä. Mega ässä tarjoaa 500 000 päävoitot ja arvassa on mukana viisi peliä. Tässä arvassa on myös kaikista paras voittosuhde, eli voittoja on joka kolmannessa arvassa.

Ässä-arpa uhkapelinä on mielenkiintoinen tapaus. Moni pelaaja ei innostu siitä, että kyseessä ei ole taitolaji, mutta peli on silti erittäin mukava ja ei ole varmastikaan yhtään ihmistä, joka ei tykkäisi raaputtaa arpoja kun sellainen eteen sattuu.

Nettiarpojakin löytyy

Niille jotka ovat kiinnostuneita nettiarvoista, niin samoja pelilajeja voi pelata myös esimerkiksi Betsson -nettikasinossa. Arvat ovat vain eri nimellä, mutta pelilajit ovat samoja.